KNLTB Voorjaarscompetitie

Beste tennisvrienden en vriendinnen,
 
De eerste herfstbui hebben we alweer gehad, de wintercompetitie is volop bezig en de Sint en de Kerst zijn ook weer in aantocht. Dus is het ook weer tijd om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie. Klik hier om de speeldata te bekijken.

We verwachten dat er op de vrijdagavond veel inschrijvingen zullen zijn. We kunnen op vrijdag maximaal 16 teams kwijt (8 uit en 8 thuis). Mochten er teveel inschrijvingen zijn, dan zijn we genoodzaakt om te gaan loten, op zich nog de eerlijkste manier. Op het inschrijfformulier staat aangegeven hoe de loting plaatsvind. Mocht het zover komen en word je uitgeloot voor de voorjaarscompetitie dan mag je sowieso meedoen aan de najaarscompetitie 2019. Misschien is het verstandig om vooraf te kijken of er ook andere mogelijkheden zijn voor je team. Er zijn namelijk een aantal nieuwe competitie vormen, zoals dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel op zaterdag en zondag. Deze staan ook op het inschrijfformulier als nieuw aangegeven.

Inschrijven
De inschrijfperiode voor de voorjaarscompetitie is verlopen.


Aanspreekpunt
De VCL (vereniging competitie leiders) van RTV Quirijn zijn Hélène van Hest en Maarten van den Broek. Vragen kunnen persoonlijk of via competitie@rtvquirijn.nl worden gesteld.


Hartelijke groet,

Hélène van Hest, tel.: 06-37128629
Maarten van den Broek, tel.: 06-54338639