Vereniging

RTV Quirijn is een gezellige en bruisende tennisvereniging!

De vereniging, opgericht op 4 februari 1977, huist op een fantastisch complex grenzend aan het Quirijnstokpark in Tilburg-Noord  en bestaat uit 11 kunstgrasbanen, een mooi paviljoen met moderne kleedruimten en douches. Er kan het hele jaar door getennist worden, zowel overdag als ’s avonds. 

Naast de interne toernooien die zowel voor de jeugd als voor de senioren georganiseerd worden, kan er ook deelgenomen worden aan de wekelijkse instuifochtenden op woensdag en zondag.

Vanaf 1 januari 2014 is RTV Quirijn aangesloten bij de K.N.L.T.B. waardoor er naast het recreatieve tennis voortaan ook competitietennis gespeeld kan worden. Daarnaast wordt er in maart en augustus een gezellig open toernooi georganiseerd.

Uiteraard is er ook gelegenheid om tennisles te volgen.

Stefan en Ron zijn de gastheren van ons sfeervolle paviljoen waar u vóór en/of na het tennissen kunt genieten van een heerlijk drankje en/of hapje.

Mede door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers is RTV Quirijn een actieve tennisvereniging waar iedereen zich helemaal thuis voelt en waar gemoedelijkheid en een goede sfeer hoog in het vaandel staan.